Certificering

LEAN PARTNER

UW PARTNER IN LEAN SIX SIGMA OPLEIDINGEN

CERTIFICERING

 

Algemene informatie over accreditatie en de certificaten die de deelnemers ontvangen.

 

LEAN COMPETENCY SYSTEM & CARDIFF UNIVERSITY

Trainers zijn geaccrediteerd door het Lean Competency System (LCS) en Cardiff University. Het LCS is een internationaal erkende accreditatie voor organisaties die lean six sigma trainingen geven. Daarmee bieden wij onze klanten iets unieks: een officieel, internationaal erkend en gecertificeerd lean six sigma diploma.

 

Een LCS accreditatie betekent dat je als deelnemer verzekerd bent van de hoogste kwaliteitstandaard op het gebied van lean six sigma trainingen. We leren je op een mensgerichte manier aan de slag te gaan met continu verbeteren en focussen op de praktische toepassing ervan.

 

Na het volgen van onze training ontvang je een certificaat van deelname op yellow, orange of green belt niveau. Als je wilt, kun je ook nog het LCS certificaat behalen. Hiervoor doe je online examen en lever je eventueel ook nog jouw praktijkopdracht in. Het certificaat dat je dan van ons ontvangt, geven we uit namens het LCS en Cardiff University. Je kunt je hiermee officieel registeren op de website van het LCS.

 

NIVEAUS

Om een LCS certificaat te behalen zal je je kennis op het gewenste niveau moeten kunnen aantonen. Voor onze trainingen betekent dit het volgende:

 

Training

Certificaat van deelname?

LCS certificaat?

LCS level

Yellow belt

Ja, altijd

Nee

-

Orange belt

Ja, altijd

Ja, na het afronden

van het examen

1A examen

(lean awareness)

Green belt

Ja, altijd

Ja, na het afronden

van het examen en eventueel praktijkopdracht

1 A examen

(lean awareness)

 

1B examen en praktijkopdracht

(lean diagnosis)

 

1C examen en praktijkopdracht

(lean implementation)

Voor de deelnemers van de green belt geldt dat zij ook – indien ze dat willen – de toepassing van lean six sigma aantoonbaar kunnen maken met een certificaat. Je gaat dan aan de slag met het optimaliseren van een door jou gekozen proces. Je krijgt hiervoor van ons een speciaal workbook incusief toolbox en we coachen je uiteraard bij het doen van de opdracht. Er is geen termijn aan het doen van de praktijkcertificering verbonden, dus ook als je nu (nog) geen opdracht hebt, kun je alvast de training volgen.

CONTACT GEGEVENS

Het Hout 11

3991 MA HOUTEN

info@leanpartner.nl

Tel: 030-8789840

KvK 51385236

© Copyright 2018. All Rights Reserved.