Over ons

Over ons

Lean Partner werkt samen met trainers die geaccrediteerd zijn door het Lean Competency System (LCS) en Cardiff University. Het LCS is een internationaal erkende accreditatie voor organisaties die lean six sigma trainingen geven. Daarmee bieden wij onze klanten iets unieks: een officieel, internationaal erkend en gecertificeerd lean six sigma diploma.

Meet the trainers and consultants

Florike in ‘t Veld

 

Florike begon haar carrière als adviseur voor publieke organisaties, waarbij zij zich met name bezighield met het verbeteren, digitaliseren en implementeren van processen (in die volgorde). Later deed zij ook opdrachten in de zorg en in de financiële dienstverlening. Als lean six sigma black belt geeft zij trainingen aan met name dienstverlenende organisaties en professionals.

Brian Aué

 

Brian heeft een achtergrond in de ICT en financiële dienstverlening. Werkzaamheden gedaan zoals aansturen van projecten, proces- en data analist, processen optimaliseren, robotisering, kraan dicht voorstellen en digitale innovatie.

 

 

Roos Spanjer

 

Roos heeft een achtergrond in de zorg en jarenlang teams begeleid bij het verbeteren van hun werkprocessen. Als lean six sigma black belt en scrum master geeft zij veel trainingen en begeleidt zij mensen in met name dienstverlenende sectoren zoals onderwijs, financiële organisaties en gezondheidszorg.

CONTACT GEGEVENS

Het Hout 11

3991 MA HOUTEN

info@leanpartner.nl

Tel: 030-8789840

KvK 51385236

© Copyright 2018. All Rights Reserved.